Zadelpasservice

Het passen van onze zadels:

Zadel pas service op locatie

Tot 90 km rondom Markelo kom ik bij u aan huis onze nieuwe en/of gebruikte zadels passen. In onze speciaal daarvoor ingerichte transporter is ruimte voor een breed assortiment zadels. Meestal maak ik aan de hand van uw gegevens, zoals maten en prijsklasse, een voorselectie om zoveel mogelijk keuze te hebben bij het passen. Zadelpas service kost 75,- inclusief reiskosten, bij aanschaf van een (nieuw of gebruikt) zadel gratis.

Zadel passen bij Ropers Ranch

Het is ook mogelijk om bij ons in Markelo te passen. Je kunt in alle rust in onze showroom de westernzadels bekijken en passen. Wij beschikken over een grote buitenbak met een zandbodem die we hierbij kunnen gebruiken. Zadel passen bij ons is uiteraard gratis.

Verzenden van een gebruikt zadel naar keuze

Indien u zelf een zadel uit onze collectie wilt passen, kunnen wij het u goed verpakt opsturen. U hebt dan een week om het rustig te beoordelen. Vooraf betalen is een voorwaarde en bij terugsturen betaalt u  de verzendkosten. (Post NL €12,71)
Na ontvangst en controle van het zadel bij ons, wordt het door u betaalde bedrag meteen teruggestort onder aftrek van 25.-